Nastavak akcije u Sky predmetu “Consigliere” – uhićeni Kadrić i Hodović

Policijski djelatnici MUP-a Sarajevske županije postupajući pod nadzorom tužitelja iz Sky tima Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju, na području Sarajeva uhitili su dvije osobe, kao i izvršili pretrese prostorija jedne pravne osobe-poduzeća.

Slobode su lišeni osumnjičeni Dženis Kadrić rođen 1989. godine u Sarajevu, nekadašnji uposlenik Federalne uprave policije, kao i Alem Hodović rođen 1983. godine u Priboju, a vrše se pretresi pravne osobe-poduzeća E.S. TECH d.o.o Sarajevo.

Aktivnosti se provode u okviru predmeta kodnog naziva “Consigliere” s dokazima iz Sky i Anom aplikacija, a osumnjičeni su pod istragom zbog organiziranog kriminala, povezanog s neovlaštenim međunarodnim prometom velikih količina opojnih droga, kao i pranja novca, odnosno unošenja velikih iznosa novca stečenog kaznenim djelima u redovan platni promet u Bosni i Hercegovini, kupovinom pokretne i nepokretne imovine.

Osumnjičeni će nakon provedenih aktivnosti, biti predani postupajućem tužitelju, koji će donijeti odluku o daljim aktivnostima u istrazi, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img