Sve vijesti

RAZBOJNIŠTVO KOD MOSTARA

Namamio poštara (20), uperio mu pištolj u glavu i oteo novac

U mjestu Polog, između Mostara i Širokog Brijega danas se u poslijepodnevnim satima dogodilo razbojništvo nad radnikom brze pošte “Hrvatske pošte Mostar“, saznaje Avaz.

Prema dosadašnjim saznanjima, 20-godišnjeg radnika pošte je, praktično, namamio, za sada nepoznati muškarac, kojem je trebao isporučiti pošiljku, a koji ga je čekao u zaseoku Ovojci.

Međutim, kada se poštar službenim vozilom dovezao na to mjesto, muškarac je pred njega iskočio maskiran te mu uperio pištolj u glavu i naredio da mu preda sav novac koji ima.

Nakon što je to učinio, razbojnik je, kako se saznaje, pobjegao s novcem u vrijednosti od skoro 4.500 KM. Također, od poštara je uzeo dva mobitela i ključeve od službenog vozila, a dok se udaljavao pješice iz pištolja je ispalio nekoliko hitaca u zrak.

Da se razbojništvo dogodilo, potvrđeno je i iz Tužiteljstva HNŽ koje je naredilo poduzimanje svih neophodnih istražnih radnji. Na terenu su brojne policijske ekipe koje tragaju za počiniteljem./HMS/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PREDSJEDATELJICA VIJEĆA MINISTARA

Krišto u Bruxellesu na političkom forumu o EU integracijama BiH

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto boravit će sutra u Bruxellesu, gdje će sudjelovati na Drugom političkom forumu na visokoj razini o EU integracijama...