NAKON PUCNJAVE U MOSTARU: Zatraženo pritvaranje policajca koji je ranio boksača

Županijsko tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanske županije uputilo je Općinskom sudu u Mostaru prijedlog za određivanje pritvora N.P. (30), pripadniku MUP-a HNŽ-a, koji je uhićen zbog sumnje da je ranio tridesetdvogodišnjeg boksača iz Mostara Žanela Pucu, objavio je Faktor.

”Za osumnjičenu osobu N. P. upućen je prijedlog za pritvor, čeka se odluka suda. Istražne radnje o ovom slučaju su u tijeku, toliko mogu reći za sada”, rekla je Štefica Lakičević, županijska tužiteljica.

Adrijana Pandža, glasnogovornica SKB Mostar, potvrdila je da je Žanel Puce i dalje životno ugrožen te da je do daljnjeg u Jedinici intenzivnog liječenja SKB Mostar.

Pucnjava u kojoj je ranjen Puce dogodila se u nedjelju ujutro u mostarskom naselju Balinovac.

Slučaj su policiji prijavili prolaznici, a dolaskom na mjesto događaja patrola policije zatekla ga je u vozilu Mini Coupe s, kako navodi Faktor, vidnim ozljedama na tijelu, posebno u predjelu nogu, nakon čega je odmah prevezen na CUM Sveučilišne kliničke bolnice Mostar./HMS/

Najnovije

NOVE TRZAVICE

Rusija tvrdi da Njemačka opstruira istragu u slučaju Navaljni

Rusko ministarstvo vanjskih poslova optužilo je Njemačku da opstruira istragu u slučaju trovanja ruskog disidenta Alekseja Navaljnog. Njemačka vlada krši Europsku konvenciju iz 1959. o...