NOGOMETNA ZVIJEZDA NASTAVLJA ŠOKIRATI

Nakon orgija u vili i licemjerne lekcije o koronavirusu, uhvaćen u striptizu s kolegama iz reprezentacije

Kyle Walker nastavlja šokirati javnost na Otoku. Ili “oduševljavati” obzirom na crne brojke oko koronavirusa i činjenicu da im je premijer na intenzivnoj zbog istog problema…

Naime, branič Cityja ovoga puta uhvaćen je u striptizu s još trojicom suigrača iz reprezentacije. Ali u – online striptizu. Marcus Rashford, Jadon Sancho i Raheem Sterling dio su ekipe koja je provaljena, a riječ je o striptizu koji je na Instagramu privukao 220.000 ljudi.

Spomenutoj ekipi priključili su se i igrači iz Southamptona i Evertona, tvrdi The Sun.

“Mislim da izbornik Southgate baš i neće biti oduševljen svojim zvijezdama nakon ovakvih seks emisija u kojima sudjeluju. No bolje i to nego da krše izolaciju”, otkrio je izvor The Sunu.

Onog trenutka kad je striptizeta pokazala gole grudi, Walker se prvi javio i ostavio komentar odobravanja, Sancho je “uletio” da se nastavila skidati, a Sterling i Rashford su se komentarima pridružili kad je djevojka ostala gola, prenose Sportske novosti.

Teško je u izolaciji…

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MEĐUGORJE 2020

HP Mostar tiskala prigodnu poštansku marku

Hrvatska pošta (HP) Mostar tiskala je izdanje prigodne poštanske marke „Međugorje 2020.“ s motivom Majčinog sela.Mnogobrojni su plodovi Gospinih ukazanja u Međugorju, a jedno...