Sve vijesti

HNK Mostar

OPTUŽBE ZA SILOVANJE

Nakon optužbi protiv Branda, oglasio se njegov otac: “Mračne sile provode osvetu”

Nakon što su četiri žene optužile Russela Branda za silovanje, seksualni napad i zlostavljanje, oglasio se glumčev otac Ron.

Izjavio je da su tvrdnje protiv njegovog sina “nedokazane” te da “mračne sile provode osvetu” jer žene i dalje iznose informacije o zlostavljanju koje su navodno pretrpjele, prenosi Mirror.

Podsjećamo, poznati glumac i komičar se nakon zajedničke istrage londonskog Sunday Timesa, Timesa i Channel 4 Dispatchesa suočava s optužbama za silovanje četiriju žena, među kojima je i 16-godišnja tinejdžerica, prenosi Index.hr.

Optužbe datiraju između 2006. i 2013., kada je Brand bio na vrhuncu slave i radio za BBC Radio 2 i Channel 4 te glumio u brojnim holivudskim filmovima.

Sada se javilo još nekoliko žena s tvrdnjama o Brandu. Times i Sunday Times navode da se nekoliko žena žalilo na glumčevo ponašanje tijekom ranih 2000-ih. Njihovi navodi još nisu objavljeni, ali će, navode, biti rigorozno provjereni./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

KOSOVO

KFOR: Prisutni smo na rizičnom području, spremni smo odgovoriti ako bude potrebno

Iz KFOR-a su poručili da su prisutni na rizičnom području i da su spremni odgovoriti na situaciju ako bude potrebno. KFOR je također odgovorio na...