LJUBUŠKI

Nakon devastacije uređeno ljubuško poletište

Ljubuško poletište za paragliding na Butorovici ponovno je uređeno na radost ljubitelja letenja i posjetitelja ove lokacije s koje se pruža prekrasan pogled na grad podno tvrđave herceg Stjepana.

Naime, nakon što je prije nekoliko dana izvršen vandalski čin u kojem su uništene klupe i stol za odmor, slomljena info-ploča, a kanta za otpatke bačena, djelatnici JP Parkovi d.o.o. Ljubuški uredili su poletište.

Ponovno je postavljena info-ploča s koje se mogu pročitati osnovni podaci o poletištu te nove klupe i stol za odmor prilikom čega su poletište posjetili gradonačelnik Vedran Markotić, v.d. direktora JP Parkovi d.o.o. Ljubuški Nikica Vučić i predstavnik Paragliding kluba Ljubuški. Također, u narednim danima na ovoj lokaciji bit će postavljene i nadzorne kamere.

Iz Paragliding kluba Ljubuški izrazili su zahvalnost Gradu Ljubuškom i JP Parkovi d.o.o. Ljubuški na iskazanoj potpori letačima, uređenju poletišta i nastojanjima da ono spremno dočeka nadolazeći Ljubuški Outdoor Festival 2021. u okviru kojeg će 29. svibnja biti održano paragliding natjecanje u preciznom slijetanju./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

EURO 2020

Bez golova u sudaru Engleske i Škotske

U drugoj utakmici skupne D Engleska i Škotska su sinoć na Wembleyju odigrali bez golova 0:0. Bila je to borbena utakmica u kojoj su obje...