RAGNICK PREUZIMA KONCE U SVOJE RUKE

Nakon Bobana i Maldini napušta AC Milan

Izvršni direktor AC Milana Ivan Gazidis pokušao je ‘kupiti’ Paola Maldinija novom funkcijom u klubu, ali legenda Rossonera to je odbila i na kraju sezone odlazi iz sedmerostrukog prvaka Europe, objavili su u utorak talijanski mediji.

Njemački stručnjak Ralf Rangnick (61), koji bi trebao preuzeti kormilo Milana, dobiti će velike ovlasti i, osim trenerskog posla, bit će zadužen i za igračke transfere. Time je uloga Paola Maldinija obezvrijeđena, baš kao i njegova prijatelja iz igračkih dana Zvonimira Bobana, koji su najbolje gradili danas veliko ime ovoga kluba.

Boban i Maldini su prošlog ljeta postali sportski i tehnički direktori kluba, te su bili zaduženi za sportsku politiku AC Milana. No, kad je Boban doznao da Gazidis iza njihovih leđa pregovara s Rangnickom, javno je kritizirao Gazidisa i zbog toga je u ožujku dobio otkaz.

Rangnick bi trebao potpisati trogodišnji ugovor s Milanom, a nagađa se da će mu godišnja plaća biti oko pet milijuna eura./H/HMS/

Najnovije

ČAPLJINA

Pucnjava u središtu Čapljine, jedna osoba ozlijeđena

Jedna osoba ozlijeđena je u pucnjavi u petak u središtu Čapljine, piše portal Bljesak.info. Pucnjava se dogodila u Ulici Mate Bobana oko 20.30 sati. Ozlijeđena...