Najnovija hit predstava “Dvije Maše medu plaše” u Mostaru

Nakon hit dječje predstave „Maša i medvjed“ koja je rasprodala dvorane diljem BiH i regije, dolazi nam, u Mostar, novi nastavak popularne predstave za djecu pod nazivom „Dvije Maše medu plaše“, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Predstava će se održati velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u subotu, 22. listopada, s početkom u 18.00 sati.

Djeca, ali i njihovi roditelji, dobro znaju kakav je problem savladati jednu Mašu, a svladati dvije će biti veliki zadatak.

Predstava je edukativnog karaktera, a djeca aktivno sudjeluju u interakciji s glumcima, koji će na taj način educirati najmlađe o važnosti ljubavi i prijateljstva te međusobnog razumijevanja, uvažavanja i tolerancije.

Ulaznice za ovaj interaktivni i edukativni kazališni komad, koji će osvojio srca mališana, ali i cijele regije bit će u prodaji od ponedjeljka na blagajni Kosače po cijeni od 5 KM, svaki dan u terminu od 13.00 do 20.00 sati. Informacije na broj 063/940-584.

Mališane sigurno očekuje zanimljiva predstava, koja će im izmamiti osmijeh na lice./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HMS DONOSI

Evo kako je glasovala XI. izborna jedinica, tko će u Hrvatskom saboru predstavljati Hrvate iz BiH i iseljeništva?

Prema nepotpunim rezultatima izbora za Hrvatski sabor u XI. izbornoj jedinici, u kojoj glasuju Hrvati iz BiH i inozemstva, na osnovu 28,43% obrađenih biračkih...