MOSTAR

Nada Kandić treba vašu pomoć

Nepokretna djevojka iz Mostara Nada Kandić koja živi u zgradi eksperiment, preko puta Mercatora, treba pomoć građana da joj se olakša život.

Kako se navodi u apelu koji su uputili građani koji pokreću akciju pomoći, Nada koja je nepokretna i služi se invalidskim kolicima, nema prilagođen prilaz svojoj zgradi.

“Ima više od 30 stepenica do izlaska iz zgrade. Majka i otac su joj već starije i bolesne osobe, žive od mirovine. Kada treba izaći moraju ju 2-3 osobe snijeti ručno. Njezini izlasci su se sveli na nužne izlaske (primjerice odlasci u bolnicu). Da bih mogla samostalno izlaziti iz stana potrebne su joj dvije platforme, koje se mogu naručiti jedino u Italiji i iznose 31.500,00 KM. Uz pomoć dobrih ljudi već je prikupljeno pola iznosa. Ako bi se uspjele ove platforme nabaviti život ove djevojke bi se promijenio uvelike i mogla bi sama izlaziti iz kuće i biti dosta samostalna, te ne bi bila zatvorena u četiri zida svoga stana”, navodi se u pismu, prenosi Vecernji.ba

Svi koji žele i mogu sudjeluju u ovoj dobrotvornoj akciji, da se barem donekle promijeni težak život djevojke, donaciju mogu uplatiti na žiro račun Nadine majke, navodi se u apelu za pomoć.

Žiro račun za uplatu donacija:

Kandić Danica

UniCredit Bank d.d. Mostar

3381302568297913

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

FIORENTINA-MILAN 1:1

Sjajni Rebić zabio četvrtu utakmicu u nizu

U dvoboju 25. kolu Serie A Milan je kao gost odigrao 1-1 protiv Fiorentine s 1-0, a novi gol za milansku momčad je zabio...