Načelnik Neuma ugostio turističke djelatnike i predstavnike medija iz Srbije

Općinu Neum su u nedjelju 28. travnja posjetili posjetili turistički djelatnici, predstavnici turističkih agencija i medija iz Srbije.

Pedeset gostiju iz Srbije predvodio je Milan Lajinović direktor agencije Belvi Travel, a u Neumu ih je dočekao i ugostio načelnik Dragan Jurković.

Grupa od njih 50 stigla je direktnim letom Beograd- Mostar, koji je ponovno uspostavljen nakon 33 godine, a sve u cilju obilaska Hercegovine i znamenitosti koje ona nudi kao turistička destinacija.

Nakon obilaska  Mostara, Blagaja, Žitomislića, Počitelja, Kravica, Koćuše i Međugorja, posjetu su završili u Neumu.

Neum kao jedini bh. izlaz na more zaslužio je i poseban naglasak u ovoj posjeti gostiju iz Srbije. Gosti su proveli ugodno sunčano poslijepodne u Neumu, nakon čega je upriličena večera i druženje u Grand Hotelu Neum.

Na samom početku večeri, načelnik Dragan Jurković zaželio je dobrodošlicu gostima iz Srbije. Istaknuo je zadovoljstvo da su posjetili i Neum u ovoj ruti, budući da on jedini ima izlaz na more u Bosni i Hecegovini. Načelnik Jurković se dotaknuo perioda korone, kada je u Neumu boravio veliki broj gostiju iz Srbije, u nadi da će se taj pozitivan trend nastaviti i dalje.

Uz načelnika Jurkovića ovoj večeri su nazočili i v.d. Turističke zajednice HNŽ-a Anđelko Maslać te podpredsjednik udruge hotelijera Davor Krešić s predstavnicima neumskih ugostitelja. Domaćini su istaknuli zadovoljstvo ovom posjetom, u nadi da će iz svega izroditi kvalitetna suradnja turističkog sektora Srbije i Neuma, kao i cijele Hercegovine.

Uz prezentaciju Neuma kao turističke destinacije, gostima smo predstavili i dašak tradicije uz nastupe kulturno- umjetničkog društva “Linđo” iz Neuma./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img