Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

Načelnik Kupresa izašao na gradilište da provjeri dinamiku radova

Foto: Općina Kupres / Načelnik Kupresa sa suradnicima na gradilištu

Načelnik općine Kupres Milan Raštegorac-Komo sa svojim bližim suradnicima u ponedjeljak je obišao mjesto izvođenja radova na asfaltiranju lokalnih kupreških prometnica kako bi se na licu mjesta uvjerio idu li radovi planiranom dinamikom.

Ovog vikenda započeli su radovi na prometnici Kupres – Vrila u okviru kojih će se asfaltirati dionica u dužini od 2.100 metara, a uskoro počinju radovi na dionici Ćevići – Osmanlije dužine 723 metra te radovi na dionici Kute – Kukavice dužine 1.200 metara. Ukupna vrijednost spomenutih projekta iznosi 256.795 maraka s PDV-om. Projekt financiran Međunarodni fond za poljoprivredni razvoj (IFAD) s 200.000 maraka, dok je preostali iznos osigurala Općine Kupres. Radove izvodi poduzeće Livnoputevi d.o.o. iz Livna.

Svi spomenuti projekti bit će u potpunosti okončani u sljedećih desetak dana, a odmah nakon toga počinje realizacija još nekoliko sličnih projekata, najavili su iz kupreške općine./Fena/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte