VLASNIK TV PINKA

Na Vučićev zahtjev Mitrović odlučio ukinuti “Zadrugu”

Nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, tijekom gostovanja otkrio da je razgovarao s vlasnikom televizije Pink Željkom Mitrovićem o ukidanju Zadruge, oglasio se Mitrović.

Naime, on je na Instagramu otkrio da je donio odluku da ukine ovaj reality show, na preporuku predsjednika Srbije i dodao da će se to dogoditi u najkraćem mogućem roku.

– Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem reality program “Zadruga”. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena predsjednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog osobnog interesa, napisao je Mitrović na Instagram nalogu.

Inače, ukidanje ne samo realiya Zadruga, već i oduzimanje nacionalnih frekvencija, zbog promocije nasilje, jedan je od zahtjeva građanskih prosvijeda u Beogradu koji se organiziraju svakog petka pod nazivom “Srbija protiv nasilja” koji su organizirani nakon sva masovna zločina, u Beogradu i Mladenovcu, gdje je ubijeno 18 osoba./HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img