Na splitskoj rivi napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde, spas tražili i skokom u more

Trojica vaterpolista “Crvene zvezde” napadnuti su danas nešto prije 14 sati na splitskoj Rivi, dvojica su uspjela pobjeći, dok se jedan spasio skokom u more.

Incident je Hini službeno potvrdila policija, koja je dojavu o napadu dobila u 13.40 sati, kada su petorica mladića napali trojicu igrača Vaterpolo kluba Crvena Zvezda.

“Jedan od napadnutih vaterpolista je skočio u more, a dvojica su pobjegla. Do našeg dolaska na mjesto događaja razbježali su se i napadači. Mladiću koji je skočio u more ponudili smo liječničku pomoć, no odbio je. Za sada nema vidljivih ozljeda. Odveli smo ga u hotel i tamo s njim obavili razgovor, te sa ostalom dvojicom koji su uspjeli pobjeći. Paralelno s tim policija traga za počiniteljima i provodi kriminalističko istraživanje”, kazala je za Hinu Željka Radošević iz splitske policije.

Neslužbeno se doznaje da je napad bio iznenadan. Vaterpolisti Crvene Zvezde su prije napada šetali Rivom i izgleda kako je lokalnim mladićima zasmetalo to što su svi bili odjeveni u majice svog kluba.

Vatrepolisti Crvene zvezde (Srbija) su večeras na poljudskom bazenu trebali odigrati utakmicu u Regionalnoj vaterpolskoj ligi s Mornarom BS, ali je utakmica odgođena./Hina/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ČAPLJINA

28 srednjoškolaca pohađat će praktičnu nastavu na CHC strojevima

Danas je u ime predstavnika Asocijacije poduzetnika Hercegovine (APH), Caritas biskupije Mostar-Duvno i Trebinje-Mrkan , Srednje škole Čapljina i Grada Čapljine održan roditeljski sastanak...