GOTOVO NEOPAŽENO

Na službenoj državnoj komemoraciji u Srbiji bio i potpredsjednik SDSS-a

I dok je odlazak potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske Borisa Miloševića (SDSS) na proslavu 25. obljetnice Oluje u Kninu imao veliki odjek u javnosti, njegov stranački kolega Dejan Mihajlović, potpredsjednik SDSS-a, dan ranije je na komemoraciji u Srijemskoj Rači bio gotovo inkognito, piše Novi list.

Na službenoj stranici SDSS-a o tome uopće nema vijesti, a o Mihajlovićevom sudjelovanju na komemoraciji nisu izvijestili ni srbijanski mediji. Uz to, Mihajlovića nije spomenuo ni srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, kao i ostatak visokih dužnosnika koji su kritizirali Miloševića.

“Vodstvo SDSS-a donijelo je odluku da ove godine Milošević ide u Knin, a ja u Srijemsku Raču, kroz koju sam prošao i 1995. Bio sam tamo u službenom protokolu”, rekao je Mihajlović za Novi list.

I on je poput nove saborske zastupnice Anje Šimprage bio u izbjegličkoj koloni Srba koji su uslijed Oluje napustili Hrvatsku. Kao i Anja Šimpraga, i Mihajlović, rođeni Karlovčanin, s vremenom se vratio u Hrvatsku i od 2013. obnaša dužnost načelnika Općine Krnjak u Karlovačkoj županiji./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije