Na Mostar Summer Festu čak 16 bendova-dolaze i Parni valjak i Goran Bare i Majke

HT ERONET  i !hej i ove su godine, četvrti put zaredom, sponzor Mostar Summer Festa koji će se održati 24. i 25. lipnja na dvije pozornice na prostorima Mostarskog sajma, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Program i sva događanja vezana uz festival, predstavljeni su na konferenciji za novinare u hotelu Mepas.

„Drago nam je što smo i ove godine nastavili suradnju s Mostar Summer Festom, a organizatoru čestitam na bogatom i sadržajnom programu. Gotovo nevjerojatno zvuči činjenica da je u realizaciji festivala sudjelovalo gotovo 300 ljudi te da će se sve odvijati istovremeno na čak dvije velike pozornice. Na Mostar Summer Festu ćemo se predstaviti s našim brendom !hej i tarifom Savršena koja je, rekla bih, upravo savršena za mlađu populaciju koja će uživati na festivalu.

S njom ćete moći potpuno kontrolirati svoje troškove, a uz to puno pričati s prijateljima, pisati mnoštvo SMS poruka i imati dovoljno mobilnog interneta za surfanje. Upravo je to tarifa koja će vam najviše odgovarati tijekom Mostar Summer Festa i vjerujemo, zadovoljiti sve vaše potrebe. Zato i jest – savršena.

Osim toga – HT ERONET osigurao je internet za press corner koji će biti uređen iza pozornice Mostar Summer Festa, a u suradnji s festivalom, na RDV-u svakodnevno dijelimo ulaznice za oba festivalska dana“, kazala je Misijana Brkić-Milinković iz Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a.

Inače, na Mostar Summer Festu ove će godine, na dvije pozornice, u dva dana, nastupiti 16 bendova među kojima su najzvučnija imena – Parni valjak i Goran Bare i Majke./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije