Hrvatski Medijski Servis

Na Mostar blues & rock festival dolaze Doyle Bramhall II i Paulo Mendonca

Grad na Neretvi ponovo će 20. i 21. srpnja upaliti svjetla pozornice za majstore vrhunskog bluesa i rocka.

Priča koja se već sedamnaest godina kotrlja do sada je, pored ostalih, predstavila: Big Brother & The Holding Company, Anu Popović, Snowy White, Ten Years After, Coco Montoya, Dr. Feelgood, Lucky Peterson i mnoge druge. I ovaj put ljubitelji istinskog muziciranja će doći na svoje, pored američke gitarske blues zvijezde Doyle Bramhalla, inače člana Eric Clapton Band, vidjet ćemo i nastup švedskog gitarskog virtuoza Paulo Mendonce.

Pažnju plijene i nastupi beogradskog Dr. Project Point Blank, koji su prije 17 godina podigli zavjesu prvog izdanja ovog festivala, te nastupi nagrađivanog hrvatskog autora Tomislava Golubana sa svojim bendom i izvrsnih slovenskih Prismojeni Profesorji Bluesa.

17. Mostar Blues & Rock Festival, program:

20.7.’19. – MC Pavarotti

Keegan McInroe (USA) Mors Rumors (BiH) Tomislav Goluban Band (CRO) Paulo Mendonca (SWE)

21.7. ’19 – MC Pavarotti

Dr. Project Point Blank (SRB) Prismojeni profesorji bluesa (SLO) Doyle Bramhall II (USA)

Zbog velikog zanimanja i ograničenog broja mjesta, direkcija Mostar Blues & Rock Festivala je odlučila u pretprodaju pustiti dnevne i festivalske ulaznice. Cijena dnevne ulaznice je 20, a cijena festivalske 30 maraka. Organizatori napominju da je broj ulaznica ograničen i da će se moći kupiti u pretprodaji do isteka ograničene količine.

Pretprodaja se vrši online putem mreže kupikartu.ba, te fizički u poslovnicama mreže kupikartu.ba u BiH./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte