Na Mostar blues & rock festival dolaze Doyle Bramhall II i Paulo Mendonca

Grad na Neretvi ponovo će 20. i 21. srpnja upaliti svjetla pozornice za majstore vrhunskog bluesa i rocka.

Priča koja se već sedamnaest godina kotrlja do sada je, pored ostalih, predstavila: Big Brother & The Holding Company, Anu Popović, Snowy White, Ten Years After, Coco Montoya, Dr. Feelgood, Lucky Peterson i mnoge druge. I ovaj put ljubitelji istinskog muziciranja će doći na svoje, pored američke gitarske blues zvijezde Doyle Bramhalla, inače člana Eric Clapton Band, vidjet ćemo i nastup švedskog gitarskog virtuoza Paulo Mendonce.

Pažnju plijene i nastupi beogradskog Dr. Project Point Blank, koji su prije 17 godina podigli zavjesu prvog izdanja ovog festivala, te nastupi nagrađivanog hrvatskog autora Tomislava Golubana sa svojim bendom i izvrsnih slovenskih Prismojeni Profesorji Bluesa.

17. Mostar Blues & Rock Festival, program:

20.7.’19. – MC Pavarotti

Keegan McInroe (USA) Mors Rumors (BiH) Tomislav Goluban Band (CRO) Paulo Mendonca (SWE)

21.7. ’19 – MC Pavarotti

Dr. Project Point Blank (SRB) Prismojeni profesorji bluesa (SLO) Doyle Bramhall II (USA)

Zbog velikog zanimanja i ograničenog broja mjesta, direkcija Mostar Blues & Rock Festivala je odlučila u pretprodaju pustiti dnevne i festivalske ulaznice. Cijena dnevne ulaznice je 20, a cijena festivalske 30 maraka. Organizatori napominju da je broj ulaznica ograničen i da će se moći kupiti u pretprodaji do isteka ograničene količine.

Pretprodaja se vrši online putem mreže kupikartu.ba, te fizički u poslovnicama mreže kupikartu.ba u BiH./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Nova ekstremna dijeta širi se Instagramom, liječnici pozivaju na oprez

Što je suhi post? Na Instagramu se pojavila nova dijeta koja se širi ekstremnom brzinom, a uključuje post u kojem se ne pije tekućina,...