Na koncertu Prljavog kazališta u Posušju 8.000 ljudi

Sinoć je Posušje doživjelo nezapamćen spektakl. Pred 8 000 ljudi na Trgu hrvatskih branitelja, u organizaciji udruge PAUK, a uz potporu Općine Posušje, u sklopu “Posuškog lita” 2015. održan je dugoočekivani koncert najpopularnije hrvatske grupe Prljavo kazalište.

Mnogobrojna publika je uživala i pjevala sve legendarne hitove Prljavog kazališta, kao što su Heroj ulice, Mojoj majci, Marina, Kiše jesenje i mnoge druge. Mladen Bodalec, pjevač Prljavog kazališta stalno je bio u kontaktu s publikom koja je dizala ruke na svaku pjesmu, prenosi Posušje net.

„Ovo Posušje nikad nije doživjelo. Hvala svima što su bili dio spektakla, posebno našim sponzorima koji su nam pomogli da organiziramo koncert jedne od najboljih hrvatskih grupa“, izjavili su iz PAUK-a.
prljavo1

Kao predgrupa Prljavom kazalištu, nastupile su mlade nade hercegovačke rock scene grupa Sjena. After party je bio u klubu Gaudeamus, gdje se nastavila rock svirka uz grupu Predgrađe i virtuoza na gitari Murisa Varajića.

Udruga PAUK je u samo dvije godine postojanja Posušje podignula na visoku razinu, kada je riječ o umjetnosti i kulturi. Surađujući s lokalnim udrugama, udrugama iz drugih općina i gradova, sveučilištima u Mostaru i Zagrebu, najvećim manifestacijama u regiji od Mediteran film festivala do Sarajevo film festivala, organizirali su mnoštvo različitih događaja, od javnih tribina, radionica, projekcija filmova, kazališnih predstava pa sve do najvećih koncerata.

Ovo je treća godina zaredom kako je PAUK svojoj publici omogućio rock spektakl pod posuškim nebom. Prvo je u Posušju nastupalo Zabranjeno pušenje, prošle godine bila je to Opća opasnost, a sinoć legendarni Prljavci. Publika s nestrpljenjem očekuje koga će nam Paukovci dovesti dogodine, na isti datum 13.8./HMS/

Najnovije

KATAR

Poljska svladala S. Arabiju- 2:0

Poljski nogometaši ostvarili su pobjedu u drugom kolu skupine C Svjetskog prvenstva, slavili su s 2:0 (1:0) protiv Saudijske Arabije uz prvi pogodak Roberta...