Na GP kod Metkovića u srbijanskom vozilu pronađeno 27,4 kile marihuane

Dubrovačko-neretvanska policija i carinici pronašli su na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Nova Sela kod Metkovića, u automobilu srbijanskih nacionalnih oznaka više od 27 kilograma marihuane, izvijestila je u četvrtak dubrovačka policija.

Oko 27,4 kilograma marihuane upakirane u 26 paketa, pronađeno je na GP u četvrtak pola sata iza ponoći, u posebno izgrađenom bunkeru ispod prednjih sjedala osobnog vozila srbijanskih registracija.

Automobil u kojem su se nalazili 46-godišnji vozač iz Crne Gore i 47-godišnja suvozačica iz Srbije zaustavljeno je na ulaznoj graničnoj kontroli GP Nova Sela. Policija i carinici su posumnjali na krijumčarenje droge pa je zatražen nalog za pretragu vozila.
„Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su strani državljani počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te će uz kaznene prijave tijekom dana biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske“, izvijestili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske./H/HMS/

Najnovije

VITEZ

HKD Napredak dodijelio književne nagrade za međunarodni natječaj “Marko Martinović Car”

Hrvatsko kulturno društvo “Napredak” podružnica Vitez tradicionalno, u znak sjećanja na poznatog hrvatskog književnika Marka Martinovića Cara dodjeljuje međunarodnu književnu nagradu za kratku priču...