NEPREŽALJENI VELIKAN

MVP nagrada za All-Star utakmicu nosit će ime Kobea Bryanta

Nagrada za najkorisnijeg igrača All-Star utakmice od ove godine će nositi ime tragično poginulog košarkaša LA Lakersa Kobea Bryanta, objavio je u subotu NBA povjerenik Adam Silver.

“Kobe Bryant je sinonim za NBA All-Star i utjelovljuje duh tog svjetskog slavlja našeg sporta. On je uvijek koristio priliku da se mjeri s najboljima i da igra na najvišoj razini za milijune navijača diljem svijeta”, kazao je Silver.

Bryant je 26. siječnja u padu helikoptera nedaleko od Los Angelesa poginuo s 13-godišnjom kćeri Giannom i još sedam osoba.

Ovogodišnje izdanje All-Star utakmice je potpuno posvećeno Bryantu, koji je imao čast 18 puta biti biran u najbolju momčad NBA lige.

Svi igrači momčadi kojoj je kapetan LeBron James nosit će na dresu broj 2, koji je nosila 13-godišnja Gianna Bryant.

Druga momčad, čiji je kapetan Giannis Antetokounmpo, nosit će na dresu broj 24, koji je Kobe Bryant nosio posljednjih deset sezona svoje karijere.

Deset igrača u prvim postavama Istoka i Zapada izabrano je nakon glasanja navijača (50 posto), igrača (25 posto) i novinara (25 posto). Četrnaest zamjena su izabrali treneri 30 momčadi NBA lige./H/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

HERCEGOVAČKI PODUZETNICI U EMISIJI "IZ PRVE RUKE" RTV HB

MAJIĆ: Mjere Vlade FBiH su potpuno promašene; JONJIĆ: Od vlasti samo tražimo da nas saslušaju, prisiljeni smo davati otkaze

Mjere Vlade FBiH za ublažavanje ekonomskih posljedica Korona virusa su potpuno promašene, izjavio je predsjednik Udruge poduzetnika Link iz Mostara Tomislav Majić. On je,...