Hrvatski Medijski Servis

CERIĆ: Posebno mi je drago što je Komšić izabran umjesto Čovića i što su ga izabrali Bošnjaci

Mustafa Cerić

Bivši reis Islamske zajednice Mustafa ef Cerić na svojoj službenoj Facebook stranici napisao je da mu je “posebno drago” da su Bošnjaci izabrali Željka Komšića za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, usprkos Čoviću i takvima što je on, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Neki bošnjački mediji danas su prenijeli  izmišljenu  vijest kako se Dragan Čović, predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH, fotografirao sa srpskim vojnikom Slavkom Liscom. Liscu je danas posthumno odlikovala  predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović na proslavi dana Republike Srpske u Banja Luci, što je potaknulo bivšeg reisa i bivšeg kandidata za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH na javnu reakciju.

Ćerićevu reakciju prenosimo u cijelosti:

ČOVIĆU, sram te bilo i sram bilo onog koji ti je dao da govoriš u Potočarima ispred žrtava srpskog Genocida!

Sad mi je posebno drago što je Željko Komšić izabran umjesto tebe i što su ga Bošnjaci izabrali uprkos tebi i takvima kao što si ti, jer ti nemaš ni kršćanskog ni bosanskog obraza, a kamoli ljudskog morala i hrvatskog nama!

Još jednom sram te bilo!, napisao je Cerić, koji očito od lidera Hrvata u BiH očekuje da vodi probošnjačku politiku prema Republici Srpskoj.

Foto: Printscreen

/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte