Hrvatski Medijski Servis

MUSA ZA HMS: Podržavam Čovićevu nazočnost proslavi Dana RS, neka se Mesić i Kosor ne mješaju u unutarnje stvari BiH

Predsjednik HKDU Ivan Musa

Zastupnik u Parlamentu Federacije BiH, predsjednik HKDU-a i član Predsjedništva Hrvatskog Narodnog sabora Ivan Musa odobrava i podržava nazočnost predsjednika HDZ BiH i HNS-a na proslavi dana Republike Srpske. Iznenađen je žestinom napada na Čovića koji dolaze iz Sarajeva zbog Čovićeve nazočnosti na proslavi Dana Republike , koja je dio državne strukture Bosne i Hercegovine.

-Nevidim zbog čega tolika uzbuna. Koliko znam u ne dalekoj prošlosti i visoki dužnosnici Bošnjačkog naroda su bili nazočni proslavi Republike Srpske i zasjedanju Skupštine RS-a a i crkveni velikodostojnici su dobivali nagrade za Dan RS-a, kazao je Musa za Hrvatski Medijski Servis.

Musa je komentirao i to što su se na Čovića zbog nazočnosti proslavi Dana RS-a okomili i bivši predsjednik Hrvatske Stiupe Mesić i bivša premijera Jadranka Kosor.

-Neznam što se ti likovi miješaju u unutarnje stvari druge države ili su na nečijem platnom spisku, kazao je Musa.

Musa podsjeća da u BiH nema zakona o praznicima i blagdanima i nevidi nikakvog razloga da se neslavi i dan Hrvatske Republike Herceg Bosne jer, dodaje, po mirovnom ugovoru “zakoni se prenose dok se drugi ne donese”.

U Banja Luci je danas proslavljen Dan Republike Srpske, koja je po Daytonskom sporazumu jedan od dvaju entiteta Bosne i Hercegovine. Svečanosti je uz ostale nazočio i predsjednik HDZ BiH i Hrvatskog Narodnog Sabora BiH dr. Dragan Čović, a večerašnjem svečanom prijamu veleposlanik Republike Hrvatske Ivan Del Vechio./HMS/

About the Author
  1. IstinaReply

    Zbog hrvatske smo izgubili herceg bosnu, prodali su nas e sada da vidimo kako ce nas sada obraniti od nasrtljivaca muslimana, a Mesic je vec odavno u normalnoj drzavi trebao biti u zatvoru ili protjeran, u sarajevu ga vole pa neka ide k njima

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte