MUP ZHŽ-a bogatiji za deset novih vozila

Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) bogatije je za deset novih službenih vozila koja su u srijedu predana upravi policije na korištenje.

Radi se o šest novih “VW Golfova VII”, dva vozila “VW Transporter”, jednoj “Daciji Duster” te specijaliziranom tzv. pauku marke “Man”, rečeno je Feni iz MUP-a ZHŽ-a.

Iz policije navode i kako policajci u ZHŽ-u moraju biti suvremeno opremljeni da bi se mogli nositi sa svim izazovima. – Samo kadrovski ekipirana i tehnički dobro opremljena policija može se nositi sa sve većim svakodnevnim izazovima modernog doba, imajući u vidu činjenicu globalne migrantske krize, vršenje kaznenih dijela terorizma, krijumčarenje oružja i narkotika te izvršavanja drugih teških kaznenih dijela, rečeno je iz MUP-a.

Kako je istaknuto, dio je to ranijeg dogovora sukladno potrebama tamošnje policije.

MUP će uskoro raspisati i natječaj za nabavku novih odora i obuće za sve policijske službenike Uprave policije, navedeno je iz resornog ministarstva./F/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

LJUBUŠKI

Čapljinska tvrtka gradi stambeno-poslovni kompleks

Čapljinska firma HANDY & CO d.o.o., inače suvlasnik benzinskih pumpi Oktan i cisterni za prijevoz naftnih derivata, je prije dvije godine kupila prostor bivše Vinarije Ljubuški površine 27.266...