Hrvatski Medijski Servis

MUP HBŽ traži 60 policajaca

MUP Hercegbosanske županije raspisao je u srijedu natječaj za popunu 60 upražnjenih radnih mjesta policijskih službenika. Temeljem tog natječaja u Upravi policije Hercegbosanske županije traže 50 kandidata za početni čin policajac, odnosno 10 kandidata za početni čin mlađi inspektor.

Iz MUP-a ističu kako je velik broj policajaca primljen od 1992. do 1994. godine te da u sljedećih par godina, zbog ispunjavanja uvjeta, većina njih odlazi u mirovinu zbog čega je, kako kažu, na vrijeme potrebno školovati i popuniti kadar policijskih uprava. Iz tog se razloga u dvije godine zapošljava oko 100 policajaca. Nad svim kandidatima koji ispunjavaju opće i posebne uvjete bit će izvršeno testiranje, navode iz MUP-a HBŽ-a.

Raspored testiranja bit će objavljen na službenim stranicama MUP-a Hercegbosanske županije i na oglasnim pločama policijskih uprava i postaja./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte