MOZAIK ZLOČINA: Hoće li istražiteljima od koristi biti Lanin dnevnik?

Iako su danima češljali svaki milimetar užeg i šireg područja od mjesta gdje je svirepo ubijena Lana Bijedić (19) u Studencima kod Ljubuškog, istražitelji, koji su uz pomoć ronilaca pretraživali korito rijeke Studenčice, nisu našli ništa važno što bi im pomoglo u slaganju mozaika ovog misterioznog slučaja.

Kako saznaje Dnevni avaz, sada su svu pažnju usmjerili na ponovno pregledavanje snimaka videonadzora izuzetih s brojnih objekata u Čapljini, koji su pokazali smjer kojim se nesretna djevojka pješice kretala.

S obzirom na to da je do sada utvrđeno da se Bijedić dovezla autobusom iz Mostara do Čapljine, odakle je s Autobuske stanice pješačila do table naselja Trebižat, kako je to pokazao snimak benzinske pumpe „Rebac-Benz“, istražitelji su se fokusirali na osobe koje su u to vrijeme prolazile pješice, ali i automobilima.

Preksinoć su se pojavile informacije o tome da je jedan muškarac koji se dovodi u vezu s ubojstvom iz Čapljine uhićen, što su jučer demantirali iz Tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke , pod čijim nadzorom se vodi istraga.

Kako je rečeno Avazu, bukvalno se sve provjerava, a čekaju se i rezultati brojnih vještačenja, među kojima su Lanin telefon i laptop.

Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da je ova djevojka, koja je bila upisala studij arhitekture na Univerzitetu „Burch“, vodila dnevnik koji je pisala na engleskom jeziku te se u policiji nadaju da će im i to biti od koristi./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

PRVI SLUČAJ U SVIJETU

Talijanski liječnici razdvojili sijamske blizanke spojenih lubanja

Vatikanska dječja bolnica u Rimu u utorak je objavila da su liječnici uspješno razdvojili sijamske blizanke sa spojenim stražnjim dijelom glave.Dvije djevojčice, takozvani blizanci...