Hrvatski Medijski Servis

Mostarski taekwono klub Cro Star proteklog vikenda osvojio 6 medalja

Taekwondo klub Cro Star Mostar

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, imao je vrlo uspješan vikend. 6 natjecatelja se izborilo za 6 medalja.

U Budvi se održao međunarodni taekwondo turnir Montenegro Trofej, na kojem su se za zlato izborili brat i sestra Luka i Barbara Penavić. Srebro su osvojili Roko Baković i Viktoria Penavić, piše Hrvatski Medijski Servis.

Na turniru u Budvi je sudio i sudac Cro Stara Miran Đorđevski, jedan od najboljih sudaca Taekwondo Saveza BiH.

U Hadžićima se održao međunarodni taekwondo turnir Prijatelji Hadžića. Damir Ćubela je osvojio srebro, dok se Matej Vidačak izborio za broncu.

Ekipa Cro Stara je imala jako kvalitetnih borbi i dosta pobjeda. Sve je to rezultat kontinuiranog rada u izvrsnim uvjetima.

Idući vikend će Mostarci nastupiti na turniru u Splitu, a ujedno su u tijeku i pripreme za veliki međunarodni taekwondo turnir Mostar Open, koji će se održati 3.11.2018. Ove godine se obilježava obljetnica, i to 10. po redu Mostar Open./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte