MOSTAR: Zbog radova od četvrtka se u potpunosti obustavlja promet u Ulici kralja Petra Krešimira IV

Planirani početak na izvođenju radova na II fazi projekta sanacije Ulice kralja Petra Krešimira IV. u dužini od oko 136 metara predviđen je za četvrtak, 25. siječnja te će u toj ulici u potpunosti obustaviti promet u spomenutoj ulici.

U sklopu složenih radova izvršit će se sanacija kanalizacijskih instalacija, kao i sanacija prometnice i pješčanih površina te javne rasvjete. Projektom je predviđena izgradnja kanalizacijskog kolektora Ø800 mm, izgradnja oborinske odvodnje.

Kako je izvijestio izvođač radova HP Investing d.o.o. Mostar zbog izvođenja tih radova u potpunosti će biti obustavljen promet u Ulici kralja Petra Krešimira IV.

Tijekom radova izvođač će osigurati alternativni režim prometa kako bi sva vozila hitne pomoć iz Mostara i drugih općina i gradova koji dolaze u SKB Mostar, kao i sva druga vozila, oblizanim putovima mogli doći do SKB Mostar, kao i drugih odredišta u tom dijelu grada.

Foto: Grad Mostar

Tako će promet vozila prema SKB Mostar i naselju Bijeli Brijeg biti preusmjeren na rutu Avenija – Dubrovačka – Blajburških žrtava – Treće cimske bojne – Ulica dr. Petra Rizza.

Prvog i drugog dana početka radova, četvrtak i petak, pripadnici PU Mostar od 07:30 sati do 9.30 sati, kao i od 14:30 do 16:30, regulirat će promet na lokaciji kod ulaza na stadion HŠK Zrinjski, u cilju preusmjeravanja prometa prema SKB-u Mostar alternativnom rutom, priopćio je Grad Mostar./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img