Mostar: Volonteri pod maskama razveselili korisnike centra “Sveta obitelj”

Na pokladni utorak tradicionalno oblačimo razne kostime i stavljamo maske, te tako, barem na jedan dan, postajemo smješniji, bolji, lošiji, čudniji ili jednostavno drugačiji. Gotovo u svim mjestima i krajevima ovaj se dan obilježava različitim programom koji jamči zabavu i veseli provod. Svi želimo izraditi neku posebnu i originalnu masku, te na što neobičniji način obilježiti ovaj dan.

sveta obitelj3
Današnji dan bio je poseban i u Rehabilitacijskom centru Sveta Obitelj zahvaljujući najprije vrijednim volonterima, koji su pod maskama i u kostimima priredili prigodan program i razveselili korisnike Svete Obitelji, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Uz nezaobilazne krafne i fritule koje su pripremali volonteri, te uz veseli ples i pjesmu na gitari, zajedno su proveli vrijeme u ugodnom druženju. Nije bilo teško primijetiti radost na licima korisnika od kojih su neki i sami bili pod maskama.

sveta obitelj 4

Tijekom dana pridružili su im se i učenici Srednje medicinske škole u pratnji svojih profesora koji su donijeli prigodne darove.
Uistinu svi su uživali u ovom neobičnom i posebnom danu koji će svima ostati u lijepom sjećanju./HMS/

Najnovije

HP MOSTAR

Nove marke HP Mostar „Božić 2021. i Nova godina“

Hrvatska pošta (HP) Mostar prigodnim poštanskim markama tradicionalno obilježava Božić i Novu godinu. Marke se u poštanskom prometu koriste od 1. prosinca 2021. Božić je blagdan...