Hrvatski Medijski Servis

MOSTAR: Sutra završna smotra SUM-a

Smotra za buduće studente bit će održana na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (SUM) sutra, 16. travnja, s početkom u 12 sati.

Učenicima završnih razreda srednjih škola i svim zainteresiranima na smotri će se predstaviti Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

Na ovom događaju kojeg organizira Sveučilište u Mostaru u suradnji s nadležnim županijskim ministarstvom, budući studenti moći će se upoznati sa sveučilišnim programima te uvjetima upisa, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Mostaru.

Izjave za medije predviđene su za 11.50 sati. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte