Hrvatski Medijski Servis

MOSTAR: Spriječena pljačka objekta ‘Aks Express Kurir’; pljačkaši u bijegu

Večeras se u Mostaru dogodio novi pokušaj pljačke. Na meti razbojnika je ponovo bio ‘Aks Express Kurir’, ali intervencijom zaštitara tvrtke “Delta Security” planirana pljačka je spriječena.

-Vozač ‘Aks Express Kurir’ prilikom dolaska u objekt je primijetio sumnjivo ponašanje nekih osoba i uletio je sa kombijem u objekt. Naše osiguranje je spustilo rolo vrata, a pljačkaši su lupali po njima i tražili da ih otvore. Oni to naravno nisu uradili nego su pozvali policiju. Pripadnici MUP-a HNŽ su ubrzo došli na lice mjesta, a u međuvremenu su pljačkaši pobjegli – rekli su večeras za Pogled iz popularne “Delte”.

Dodali su kako nisu točne informacije da je pokušana pljačka vozila nego je meta, kao i prije nekoliko mjeseci, bio objekt ‘Aks Express Kurir’. Pripadnici MUP-a tragaju za počiniteljima, a sugovornici dodaju kako nije bilo pucnjave tijekom pokušaja pljačke./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte