Hrvatski Medijski Servis

Mostar spreman za najveću bh. blues & rock smotru

U tijeku su posljednje tehničke pripreme za početak najveće bosanskohercegovačke blues/rock smotre. U dva programska dana vidjet ćemo sedam bendova i dvije promocije albuma. Od Henrik Freischladera, njemačkog gitarskog virtuoza, preko američkih blues zvijezda Lucky Petersona & The Organization, do Gorana Bareta i Majki i Električnog orgazma, sigurno je da će to biti dva posebna dana u Mostaru ispunjena fantastičnim muziciranjem, piše Bljesak.info.

Mostar Blues & Rock Festival će se ove godine ponovo održati na velikoj sceni, u prostoru Sportskog centra ‘Kantarevac’, u središtu grada. U prodaju su puštene dnevne i festivalske ulaznice kako bi ih svi zainteresirani mogli na vrijeme kupiti. Cijena festivalske ulaznice je 25 KM, a dnevne 15 KM.

Ulaznice se mogu kupiti putem mreže kupikartu.ba, odnosno u njenim poslovnicama, a prodajna mjesta za Mostar su: Muzički centar Pavarotti, Caffe Coco Loco, Black Dog Pub, Cafe Publika i Night Bar Duradžik, odnosno na ulazu u SC „Kantarevac“ na dan održavanja od 20 sati. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte