MOSTAR: Slavko Lauš ima najuređenije dvorište

Dodjela novčanih nagrada, robnih bonova i zahvalnica za najljepše uređeno dvorište, školsko dvorište, balkone i terase stambenih objekata te za najuređeniji gradski prostor upriličena je u utorak u Gradskoj vijećnici u Mostaru.

Pobjednicima je prigodne nagrade uručila glavna savjetnica Grada Mostara Radmila Komadina. Ona se tom prigodom zahvalila svima na prijavi na natječaj, koji se organizira već četvrtu godinu, istaknuvši kako oni svojim angažmanom unaprjeđuju životnu sredinu te uljepšavaju svoje okruženje, ali i grada u cjelini.

U kategoriji za najuređenije osnovnoškolsko dvorište prvu nagradu u vrijednosti od po 900 maraka dobile su Šesta osnovna škola i Osnovna škola Silvija Strahimira Kranjčevića, dok je nagradu za najuređenije srednjoškolsko dvorište dobila Srednja prometna škola.

Nagradu za najljepši balkon osvojila je Nevenka Zubac, dok je Slavko Lauš dobio prvu nagradu za najuređenije dvorište.

Dobitnica prve nagrade u kategoriji za najuređeniji gradski prostor je Veselka Ramljak, dok je u kategoriji za najuređenije dvorište ustanove za osobe s posebnim potrebama prvonagrađena Udruga roditelja i djece s posebnim potrebama “Vedri osmjeh”.

U kategoriji za najuređenije dvorište gradskog vrtića prvu nagradu osvojio je Dječji vrtić “Ciciban”, a prvu nagradu za najljepši hortikulturni detalj Amsal Mešić.

Izvan kategorija dodijeljena je i posebna nagrada za doprinos hortikulturalnom uređenju, a ona je pripala Rukometnom klubu “Lokomotiva”./HMS/

Najnovije

Turistu na Braču zasmetala Thomsonova pjesma pa se požalio općini, evo što su mu odgovorili

Turista je ove godine u Hrvatskoj znatno manje, a među najvjernijima ostali su nam turisti iz susjedstva koji su, ljetujući na Braču, doživjeli jedno...