NAJAVA

MOSTAR Prvi susret polaznika Napretkovog tečaja engleskog jezika

U ponedjeljak 9. svibnja u 18:30h održat će se prvi susret polaznika tečaja engleskog jezika u organizaciji HKD Napredak, Glavne podružnice Mostar i Narodne knjižnice HNŽ-a. Susret će se održati u multifunkcionalnoj prostoriji Narodne knjižnice HNŽ-a, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

Tečaj engleskog jezika se održava u obliku radionica na engleskom jeziku, a sadržaj je suvremen i prilagođen potrebama modernog svijeta. Naglasak je na komunikaciji na engleskom jeziku, prilikom čega će polaznici razvijati govorne vještine i sposobnost za aktivnu komunikaciju na engleskom jeziku. Primarni cilj tečaja je izgraditi samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku u opuštenoj i prijateljskoj atmosferi.

Tečaj engleskog jezika izvodi profesorica engleskog jezika i književnosti Andrea Biško, koja je obrazovanje i dugogodišnje iskustvo stekla na Sveučilištu u Mostaru i Universite de Poitiers u Francuskoj. Andrea Biško je ujedno i osnivačica prve Ed-Tech škole engleskog jezika u Mostaru za djecu i odrasle, koja svojim polaznicima nudi obrazovanje prilagođeno suvremenom životu.

Programske radionice će se održavati dva puta tjedno u prostorijama Narodne knjižnice HNŽ-a. U ovaj program u trajanju od dva mjeseca možete se uključiti još ovaj tjedan, a prijaviti se možete na mail adresu englishschool.andrea@gmail.com. Broj prijava je ograničen.

HKD Napredak, Glavna podružnica Mostar planira i u budućnosti organizirati nove cikluse tečaja engleskog jezika kao i druge zanimljive sadržaje, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

HKD Napredak, Glavna podružnica Mostar

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

IMA SE, MOŽE SE...

Haaland na oproštajne darove potrošio pola milijuna eura: Častio i kuhare, fizioterapeute, liječnike…

Norveški napadač Erling Haaland (21) podijelio je desetke skupih satova suigračima i klupskom osoblju kao oproštajne darove na odlasku iz Borussije Dortmund u Manchester...