MOSTAR Promocije romana ‘Iščekujući zoru’ u Kosači 12. prosinca

Promocija romana ‘Iščekujući zoru’ autora Matiasa Zečevića, studenta novinarstva na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (SUM), bit će održana u četvrtak, 12. prosinca u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostarus početkom u 19 sati.

Roman je priča o teškim uvjetima odrastanja jednog dječaka za vrijeme Domovinskog rata, o djetetu koje je u ratnim godinama izraslo u odraslu osobu u nesvakidašnjim uvjetima, a ujedno i o životima mnogih obitelji u tom vremenu koje su morale napustiti svoje domove zbog teške situacije.

Kako autor navodi, ovim romanom želi skrenuti pozornost na masovno iseljavanje Hrvata iz BiH prema Zapadu, a pogotovo iz Posavine i njegovog rodnog Odžaka.

Pored autora, knjigu će predstaviti dr. sc. Davorka Topić-Stipić, profesorica na Filozofskom fakultetu SUM-a i Gabrijela Arapović, predsjednica Udruge ”PRESS”, a za glazbeni ugođaj pobrinut će se Jelena Skoko./HMS/

Najnovije

AMERIČKI PREDSJEDNIČKI IZBORI

Joe Biden odabrao Kamalu Harris za svoju potpredsjedničku kandidatkinju

Joe Biden, predsjednički kandidat Demokratske stranke na predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, odabrao je senatoricu Kamalu Harris za svoju predsjedničku kandidatkinju. Potvrdio je to...