MOSTAR: Prevrnuo auto na krov i oštetio još četiri automobila

U nedjelju u 3:20 sati, Policijskoj upravi Mostar prijavljena je prometna nezgoda u kojoj je ozlijeđena jedna osoba.

Kako se navodi iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije, vozač automobila Citroen T.M. (2000.) je iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad upravljačem vozila i sletio s ceste na mostarskrom Bulevaru, na lokalitetu Čekrk.

Vozač je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede. Kako se moglo vidjeti na mjestu nezgode, automobil se kretao iz smjera Rodoča prema gradu, te je u jednom trenutku vozilo skrenulo, popelo se na ‘ostrvo’, udarilo u banderu, te je nastavilo kretanje dalje prevrčući se da bi se Citroen zaustavio na krovu udarivši u parkirana vozila, prenosi Bljesak.

Osim Citroena, oštećena su još četiri parkirana vozila, navedeno je iz MUP-a HNŽ. Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Mostar. Nakon nezgode i obavljenog očevida, intervenirali su i pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar koji su isprali kolnik. Intervencija je trajala od 4:35 do 5:35 sati.

U proteklih 24 sata, službenici MUP-a HNŽ su zabilježili šest prometnih nesreća u kojima su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

OBJAVIO PENTAGON

U iranskom napadu ozlijeđena 34 američka vojnika

Trideset četiri američka vojnika zadobila su potres mozga nakon iranskog napada na zračnu bazu Ain al Assad u Iraku 8. siječnja, priopćio je u...