MOSTAR Predstavljanje romana ‘Izabrani’ ovoga četvrtka u Kosači

Mladi Mostarac i student odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Domagoj Zelenika u četvrtak, 16. siječnja predstavlja svoj prvi roman pod nazivom: ”Izabrani” u Maloj dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Roman ”Izabrani” žanrovski je smješten u roman za mlade, a priča je to o prijateljstvu, točnije, o dva stara prijatelja koji se sastanu nakon mnogo godina. Autor je poručio kako bi se ova knjiga zasigurno svidjela svima koji vole jednostavne teme, obrađene na malo drugačiji i neobičniji način.

Na predstavljanju romana „Izabrani“, upravo će dvoje ‘izabranih’ posjetitelja moći osvojiti besplatno tu knjigu, ovisno o tome na koje mjesto u dvorani izaberu sjesti.

Također, uz svaki kupljeni primjerak knjige, posjetitelje očekuje iznenađenje, koje autor još nije htio otkriti javnostima./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NA POPISU I VOĐA VEHABIJA NUSRET IMAMOVIĆ

Financijske sankcije EU i za teroristu iz BiH

Europska unija (EU) objavila je 15. siječnja ove godine novu konsolidiranu listu financijskih sankcija prema osobama koje se sumnjiče za terorizam i financiranje terorističkih...