Mostar: Potpisan Sporazum o suradnji između Filozofskog fakulteta i Zavoda za školstvo Mostar

Dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić i ravnatelj Zavoda za školstvo Mostar Željko Ćorić potpisali su danas u Mostaru Sporazum o suradnji između Zavoda za školstvo Mostar i Filozofskog fakulteta, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Ciljevi suradnje su jačanje zajedničkog doprinosa, razvoj nastavnih aktivnosti, poticanje cjeloživotnog obrazovanja i podizanje kvalitete obrazovnog sustava u cjelini.

Filozofski fakultet će ovim sporazumom angažirati stručni kadar određenog zvanja u ulozi nastavnika, učitelja-savjetnika i nastavnika, učitelja-mentora za potrebe vježbenika i volontera za polaganje stručnog ispita.

Uz dekana Filozofskog fakulteta prof. dr. Zorana Tomića i ravnatelja Zavoda za školstvo Mostar  sporazum su potpisali i predsjednik Udruge ravnatelja osnovnih škola Stipe Vrljić i Zoran Landeka koji zastupa Aktiv ravnatelja srednjih škola. /HMS/

Najnovije

Stanovnici ove zemlje su proglašeni najvećim pijancima na svijetu

Australci su proglašeni najvećim pijancima na svijetu. Međunarodna anketa Global Drugs Survey pokazala je da su se Australci u 2020. opijali u prosjeku 27 puta...