Hrvatski Medijski Servis

MOSTAR: Policija nakon potjere uhitila 25-godišnjaka i zaplijenila drogu

Kada je prije nekoliko dana provođena akcija „Počela je školska godina“ u Mostaru vjerojatno nitko nije mislio kako će ona rezultirati zaplijenom droge. Upravo takva informacija jutros stiže iz MUP-a HNŽ.

-Oko 08,30 sati patrola policije je radeći po akciji „Počela je školska godina“ , u blizini Osnovne škole Ilići , uočila vozilo „Peugeot“ te ga pokušala zaustaviti. Vozač se oglušio na naredbu patrole policije i krenuo je u bijeg lokalnim putem prema Žovnici gdje ga je patrola policije sustigla. Utvrđeno je da se radi o osobi D.L.(1994) iz Mostara koji je tom prilikom djelatnicima policije predao vrećicu sa bijelom praškastom tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu . Isti je lišen slobode i zadržan radi krim. obrade. O svemu je upoznat tužitelj – navodi s jutrošnjoj informaciji MUP-a HNŽ.

Inače, tijekom vikenda u ovoj županiji registrirano je 20 prijava ( na području Mostara 15, na području Čapljine 2, na području Konjica 2 i na području Neuma 1)./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte