MOSTAR Koncert Zdenke Vladić – Soče „Za dušu Vama i nama“

Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača u suradnji sa Zdenkom Vladić – Soče organizira glazbeno – poetski koncert „Za dušu Vama i nama“ u četvrtak, 21. studenog 2019. godine, u Galeriji kraljice Katarine Kosače, s početkom u 19 sati.

Na koncertu će mostarska publika imati priliku čuti najljepše starogradske pjesme, romanske, dalmatinske pjesme, par korala kao i dio makedonskog melosa i sevdaha.

Sudionici glazbeno – poetske večeri su: Zdenka Vladić – Soče, Zdenko Vladić, Marela Jerkić Jakovljević, Robert Pehar i prijatelji.

„Za dušu Vama i nama“ je zahvalni koncert za sve one kojih nema, a dali svoj obol u Domovinskom ratu, ali i sve žive koji pamte ta olujna vremena, s nadom u bolje dane.

„Dragi moji prijatelji, ne želim vas prepustiti zaboravu, do neba vam hvala za sve što učiniste i dadoste za naša i vaša slobodna, plava svitanja!“, napisala je Zdenka Vladić – Soče u svojoj pjesmi.

Nakon koncerta sve sudionike, posjetitelje i drage prijatelje očekuje prigodan domjenak.

Pokrovitelj koncerta je Grad Mostar./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

SARAJEVO

Zaraženi Pakistanac pobjegao iz izolatorija Podhrastovi

Kako se saznaje jedan migrant iz Pakistana koji je zaražen koronavirusom, samovoljno je 23. lipnja napustio izolatorij Podhrastovi u Sarajevu.Ovu informaciju potvrdio je Fahir...