MOSTAR Herceg primio načelnicu političkog odjela američkog veleposlanstva u BiH

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije primio je Catherine McGeary, novoimenovanu načelnicu Političkoga odjela Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Nakon što je jučer u Mostaru Eric Nelson, veleposlanik SAD-a u BiH predstavio novo službeno osoblje Veleposlanstva i savjetnike s kojima bi politički i gospodarski subjekti u budućnosti trebali komunicirati, načelnica McGeary je za svoj prvi službeni posjet odabrala Vladu Hercegovačko-neretvanske županije i sastanak s predsjednikom Hercegom.

Čestitajući gđi McGeary preuzimanje odgovorne dužnosti, Herceg je istaknuo dosadašnju dobru suradnju s predstavnicima Veleposlanstva SAD-a i izrazio spremnost za njezinim nastavkom. Razgovarano je o aktualnom političkom stanju u BiH, kao i o aktivnostima i planovima Vlade HNŽ.

Načelnica McGeary zahvalila je Hercegu na čestitkama, istaknuvši kako je cilj njezina posjeta, prije svega, upoznati se s aktualnim prilikama u Županiji razgovarajući s prvim čovjekom Vlade te kako je Veleposlanstvo SAD-a u svakom trenutku spremno i otvoreno za nastavkom suradnje./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Napadnut dom direktora Manchester Uniteda

Maskirana skupina huligana okupila se sinoć ispred doma direktora Manchester Uniteda Eda Woodwarda, izvikivala smrtne prijetnje i bakljama pokušali zapaliti ulazna vrata.Woodward i...