MOSTAR: Dvije žene uhvaćene u krađi parfema u Mepasu

Mostarska policija privela je u ponedjeljak, 5. veljače dvije ženske osobe koje su uhvaćene u krađi parfema u drogeriji “DM” u Mepas Mallu u Mostaru.

PS Mostar Centar je, u ponedjeljak u 18,45 sati, uposlenik drogerije ”DM” u Mepas Mall-u prijavio da su u trgovini zadržali dvije ženske osobe, koje su uhvatili u krađi više komada skupocjenih parfema, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Policija je izišla na mjesto događaja i zatekla dvije ženske osobe, a radi se o S.S. (2001) iz Bugojna, privremeno nastanjena u Mostaru i A.M. (1985) iz Mostara.

Kako ističu iz policije, one su, koristeći žensku torbu s unutarnje strane obloženu Al folijom, otuđile više komada parfema, koje su kasnije preuzeli uposlenici DM-a.

Prijavitelj je naveo da su preko video nadzora otkrili i kako su spomenute ženske osobe i 2. veljače iz iste trgovine otuđile više parfema.

Obje ženske osobe, S.S. i A.M., su dovedene u prostorije PS Mostar gdje su predane djelatnicima krim. policije na daljnje postupanje, navodi se u priopćenju./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img