Mostar: Dva Veleža i Ćiro u humanitarnoj akciji

Humanitarna akcija imat će sportsko zabavni karakter. Tako će se u 17 sati odigrati dvije revijalne nogometne utakmice između pionira mostarskog Veleža i Veleža iz Nevesinja, te juniora spomenuta dva kluba, kazao je na današnjoj konferenciji za novinare u Mostaru predsjednik Organizacijskog odbora Nijaz Bajramović.

U 19 sati, kako prenosi Fena, odigrat će se utakmica između sportski novinara te veterana Veleža i veterana Nevisinja. U zabavnom dijelu programa nastupit će Asim Brkan i Adnan Jakupović kao i zvijezde Granda iz Mostara i Nevesinja, kao i Mostarske mažoretkinje te plesni klub Let’s dance iz Nevesinja.

Po Bajramovićevim riječima, u humanitarnoj akciji sudjelovat će poznata imena bh nogometa: Blaž Slišković, Avdo Kalajdžić, Sedin Tanović, Sead Kajtaz, Velimir Đurasović, Semir Ćemalović, Sejo Kajtaz, Ivica Osim, Miroslav Ćiro Blažević i drugi.

Predsjednik Sportskog Saveza Grada Mostara Hasan Šišić izrazio je zadovoljstvo što sudjeluju u humanitarnoj akciji i što su u prilici pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

Načelnik Nevesinja Momčilo Šiljegović kazao je kako je cilj prikupiti što više sredstava za ugrožena područja od poplava te je pozvao sve građana da se odazovu na ovu humanitarnu akciju.

Ulaznice za humanitarnu akciju neće se naplaćivati, već će biti postavljene kutije u koje će građani moći ubacivati novčane priloge. Sav prikupljeni prihod namijenit će se za poplavom stradala područja u Federaciji BiH i Republici Srpskoj. /HMS/

Najnovije