Hrvatski Medijski Servis

MOSTAR: Dodijeljene plakete i povelje pojedincima i institucijama koje su doprinijele radu SUM-a

U povodu 41. obljetnice Sveučilišta u Mostaru uručene su plakete i povelje pojedincima i institucijama koje su doprinijele radu SUM-a. Dodjela je održana na Građevinskom fakultetu u sklopu Dana Sveučilišta.

Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić je istaknuo kako je ogromna važnost onih koji su doprinijeli radu SUM-a.

„Svih ovih godina, generacije studenata, asistenata, profesora, administracije ulagali su naše Sveučilište da bi ono danas bilo gdje je. Pokazali smo jednu empatiju prema ljudima koji su zajedno s nama bili sinergija izgradnje jednog modernog Sveučilišta, zato smo i danas dodijeli plakete i povelje pojedincima i institucijama koje su pridonijele u radu SUM-a“, objasnio je rektor dr. Tomić.

Akademik Jakov Pehar je naglasio kako je primjetno da Sveučilište ide brzim korakom prema izvrsnosti, koja je i konačni cilj. „Ovakve nagrade poticaj su i našim budućim kolegama koji dolaze, ovakva zahvala znači puno i još je jedna dodatna točka koju se može upisati u životopise“, rekao je akademik Pehar.

Dodijeljeno je 38 povelja i plaketa onima koji su dali doprinos Sveučilištu u Mostaru tijekom 41 godine./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte