Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

ČOVIĆ S ČELNICIMA “NAPRETKA”: Nastaviti njegovati hrvatsku kulturu, identitet i tradiciju

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović sastao se danas u Mostaru s izaslanstvom Hrvatskog kulturnog društva Napredak kojega je predvodio novi predsjednik dr. Nikola Čiča, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Na sastanku se govorilo o važnosti, humanitarnoj i društvenoj ulozi Napretka te je Čiča predstavio plan djelovanja Hrvatskog kulturnog društva Napredak i podružnica, kroz buduće razdoblje.

Humanitarne aktivnosti, kulturni sadržaji i društvene aktivnosti, naglasak su budućeg djelovanja. Napredak će nastaviti njegovati svoj identitet, kulturu i tradiciju, naglašeno je na sastanku.

Čović je čestitao novoizabranom vodstvu HKD Napredak, posebno predsjedniku Nikoli Čiči. Poželio im je puno uspjeha u budućem radu, te je iskazao potporu budućem radu i djelovanju HKD Napredak.

U izaslanstvu HKD Napredak bili su i Miroslav Landeka dopredsjednik, Ivana Barišić članica središnje uprave, Josip Nikolić član središnje uprave i Dragana Radić šefica stručne službe./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte