ČOVIĆ S ČELNICIMA “NAPRETKA”: Nastaviti njegovati hrvatsku kulturu, identitet i tradiciju

Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović sastao se danas u Mostaru s izaslanstvom Hrvatskog kulturnog društva Napredak kojega je predvodio novi predsjednik dr. Nikola Čiča, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Na sastanku se govorilo o važnosti, humanitarnoj i društvenoj ulozi Napretka te je Čiča predstavio plan djelovanja Hrvatskog kulturnog društva Napredak i podružnica, kroz buduće razdoblje.

Humanitarne aktivnosti, kulturni sadržaji i društvene aktivnosti, naglasak su budućeg djelovanja. Napredak će nastaviti njegovati svoj identitet, kulturu i tradiciju, naglašeno je na sastanku.

Čović je čestitao novoizabranom vodstvu HKD Napredak, posebno predsjedniku Nikoli Čiči. Poželio im je puno uspjeha u budućem radu, te je iskazao potporu budućem radu i djelovanju HKD Napredak.

U izaslanstvu HKD Napredak bili su i Miroslav Landeka dopredsjednik, Ivana Barišić članica središnje uprave, Josip Nikolić član središnje uprave i Dragana Radić šefica stručne službe./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ČOVIĆ NA 30. OBLJETNICI HDZ BiH ZENICA

“Ako govorite samo o jednakopravnosti svoga naroda oko toga kompromisa nema, to morate znati”

-Neka ove prigodne aktivnosti koje danas obilježavamo ovdje na početku ove kalendarske godine u Zenici, ova čitava 2020. godina kad je u pitanju Hrvatska...