Hrvatski Medijski Servis

ČOVIĆ SE SUSREO S WIGEMARKOM Ponovljeno da politički predstavnici Hrvata traže žurno formiranje vlasti na razini BiH

Foto: HDZ BiH

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović održao je danas sastanak s voditeljem Izaslanstva Europske unije u BiH i specijalnim predstavnikom Europske unije u BiH, veleposlanikom Lars-Gunnar Wigemarkom, javlja Hrvatski Medijski Servis. 

Razgovaralo se o aktualnoj političkoj situaciji, uspostavi funkcionalne vlasti kao i aktivnostima koje se provode u tome procesu.

Sugovornici su se složili kako je potrebno žurno pristupiti ozbiljnom razmatranju određenih preporuka i analiza vezanih za put Bosne i Hercegovine ka Europskoj uniji u kontekstu Mišljenja o zahtjevu BiH za članstvo u EU, koje je Europska komisija objavila 29. svibnja 2019. godine.

Čović je kazao kako je nužno da institucije na svim razinama nastave neometano ispunjavati reformske obveze, osobito one koje se vežu za europski put Bosne i Hercegovine, s naglaskom kako predstavnici hrvatskoga naroda traže žurnu uspostavu vlasti u BiH./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte