MOSTAR: ‘Četvrti Mostar STEAM Team Sajam’ u srijedu

“Četvrti Mostar STEAM Team Sajam”, na kojemu će posjetitelji vidjeti izložbu radova, odnosno rezultate kreativnog druženja više od 170 učenika iz 17 osnovnih škola iz Mostara i šire okoline, održat će se u srijedu, 19. lipnja, u Američkom kutku Mostar i dvorištu iza Gimnazije Mostar od 17 do 19.30 sati.

Na Sajmu mladi sudionici Mostar STEAM Team programa imat će ulogu vodiča koji će predstaviti rezultate i dojmove s devetomjesečnog druženja učenika, te animirati posjetitelje da besplatno probaju druge zabavne, kreativne i tehnološke sadržaje.

Povrh izložbe radova, svi posjetitelji imat će priliku okušati svoju kreativnost na Creative Desku i istražiti MakerSpace resurse Kutka, a na Sajmu će također biti aktivan i Talking Booth i Quiz Hub na kojima će posjetitelji moći razgovarati na engleskom jeziku s izvornim govornicima iz SAD-a, dok će mladi vodiči organizirati i popularni The Whisper Challenge i mnoge druge zanimljive igrice.

Na događaju će sudjelovati Žuti tim – Treća osnovna škola i O.Š. “Mujaga Komadina”, Bijeli tim – O.Š. “Mustafa Ejubović – Šejh Jujo” i O.Š. “Antun Branko Šimić”, Crveni tim – Šesta osnovna škola i O.Š. “Petar Bakula, Plavi tim – O.Š. “Ivan Gundulić” i Četvrta osnovna škola, Zeleni tim – O.Š. Zalik i O.Š. “Ilija Jakovljević” , Narančasti tim – O.Š. “Bartol Kašić” Rodoč i O.Š. “Bijelo Polje” Potoci, Ljubičasti tim – O.Š. Čapljina i O.Š. Ilići, Sivi tim – O.Š. Gnojnice, O.Š. Vrapčići i Međunarodna osnovna škola.

Sajam je besplatan i otvoren za sve koji žele posjetiti Kutak, pogledati dječje uratke i istražiti tehnološke i knjižne resurse Kutka, priopćili su organizatori./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Postoji li “idealno vrijeme” za rađanje djece?

Postoji li "pravo vrijeme" kada trebate zatrudnjeti? Koga god pitali, dat će vam drugačiji odgovor, a možda je najbolje poslušati savjete ovih mama koje...