MOSTAR: Biciklijada Djedova Božićnjaka uskoro

Povodom božićnih blagdana i novogodišnjih praznika Biciklistički klub (BK) Mostar u suradnji s Gradom Mostarom organizira biciklijadu Djed Božićnjaka koja će krenuti u nedjelju, 15. prosinca, u 12 sati ispred Zimskog grada “Wintervillea”.

Jedna od naših najljepših manifestacija ponovno će ugledati svjetlo dana, a biciklisti će na sebe obući crvena odijela i krenuti u vožnju gradom kako bi ponovno ozarili srca naših najmlađih sugrađana, ali i ostalih. Ovo je tradicionalan događaj na koji se odaziva jako velik broj biciklista koji žele pronijeti praznični duh ulicama Mostara, kazao je predsjednik BK-a Mostar Toni Zorić.

Biciklijada će krenuti iz Zimskog grada na Rondou, a vozit će se krug po cijelom gradu, Lenjinovom šetnicom do Španjolskog trga, zatim prema hotelu Ero sve do vrha Avenije i nazad do “Wintervillea”. Kao i prošlih godina, biciklisti će najmlađima na mostarskim ulicama tom prigodom dijeliti slatkiše i prigodne darove.

Ovim putem pozivamo sve građane grada Mostara da izađu na ulice i pozdrave vesele Djedice i njihove kolegice Mrazice. Također pozivamo i sve naše kolege bicikliste da se odazovu na ovaj događaj te budu promicatelji kulture življenja i veselog duha i ozračja pred božićno-novogodišnje praznike, poručuju iz BK-a Mostar.

U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka ili na glavu stave njegovu kapu, a za sigurnost svih biciklista brinuti će se djelatnici MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), priopćeno je Biciklističkog kluba Mostar./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

RADONČIĆEV SBB

Komšić i DF su bučni vjetar u političkim pantalonama SDA

Savez za bolju budućnost BiH oglasio se priopćenjem za javnost, u kojem je žestoko napao Demokratsku frontu Željka Komšića. - Umjesto da prizna svoju krivicu...