Hrvatski Medijski Servis

MOSTAR: Bešlić i Máše posjetili postrojenja za tretman otpadnih voda u Mostaru

Delegacija EU u BiH predvođena Richardom Mášom, šefom Kooperacija (Delegacija EU u BiH) sa suradnicima i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić sa suradnicima održali su danas dvosatni sastanak na lokaciji postrojenja za tretman otpadnih voda u Mostaru.

Cilj posjete bio je na mjestu događaja uvjeriti se o sadašnjem stupnju realizacije projekta, problemima u tijeku probnog rada postrojenja te poduzimanje žurnih aktivnosti da postrojenje bude u stalnom radu.

Na sastanku su u razgovorima osim šefa Kooperacija (Delegacija EU u BiH) Máše i gradonačelnika Bešlića, aktivno sudjelovali i predstavnici PIT Tima Vodovoda Mostar, te predstavnici izvođač radova na pročistaču, grčke kompanije AKTOR.

Nakon sastanka upriličen je zajednički obilazak lokacije postrojenja za tretman otpadnih voda, a sve s ciljem kako bi na samom postrojenju stekli uvid kako teče proces prerade otpadne vode. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte