Hrvatski Medijski Servis

MOSTAR: Akcija čišćenja u subotu 1. lipnja

Radna akcija čišćenja i uređenja mjesnih zajednica Grada Mostara odgađa se za subotu 1. lipnja 2019. godine.

Najava lošeg vremena pomutila je planove akcije predviđene za 25. svibnja 2019, priopćeno je iz Fonda za zaštitu okoliša Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Povodom obilježavanja 22.5. – Svjetskog dana biološke raznolikosti i 5.6. Svjetskog dana zaštite okoliša, Fond za zaštitu okoliša HNŽ u suradnji s Vladom HNŽ-a, Gradskom upravom Grada Mostara, Upravom za Civilnu zaštitu i vatrogastvo HNŽ, komunalnim poduzećima Grada Mostara i nevladinim sektorom u mjesecu svibnju i lipnju, kako navode, provoditi će niz aktivnosti s ciljem povećanja svijesti kod djece, mladih i građana o očuvanju okoliša u županiji.

Fond će organizirati uređenje devastiranih područja, angažirati će potrebnu mehanizaciju za čišćenje i odvoz otpada te osigurati sitni inventar (vreće, rukavice, škare, grablje, lopate…) koji se može preuzeti u prostorijama mjesnih zajednica./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte