Hrvatski Medijski Servis

MOSTAR: ​Dan otvorenih vrata Studija kineziologije

U sklopu „Dana otvorenih vrata Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru”, u petak 15. ožujka 2019. godine (u kampusu “Rodoč”) s početkom u 11 sati započet će program “Dan otvorenih vrata Studija kineziologije”. Program je usmjeren na učenike završnih razreda srednjih škola koji bi željeli studirati Studij kineziologije ili Stručni studij kineziologije te steći zvanje magistra kineziologije i sportskog trenera (izabranog sporta).

Zainteresirani će dobiti sve potrebne informacije o Studiju kineziologije te će moći razgovarati s profesorima i studentima, prošetati učionicama, sportskim dvoranama i bazenom. Prigodno će se organizirati praktične demonstracije: borilačkih sportova, sportske gimnastike, fitnesa, plesa te drugih sportova.

Na predavanju će se predstaviti plan i program studija i dati informacije potrebe za prijamni ispit.

Poseban dio programa: studenti Studija kineziologije predstavit će Studij i prenijeti vlastito iskustvo studiranja i govoriti o mogućnostima koje ovaj studij pruža. U ovom djelu prisutnima će se obratiti treneri i vrhunski sportaši Ivona Ćavar, Jozo Jakelić i Žana Lelas koji su ujedno i studenti našeg Studija.

Pozivamo zainteresirane pridružite nam se, učite i uživajte, stoji u priopćenju./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte