MMA borac iz Drvara ubijen u Americi

Saša Perkić (38), bivši američki MMA borac, poznat pod nadimkom Srpski ratnik preminuo je nakon ranjavanja nožem u SAD, gdje je živio i radio. Igrom sudbine, Perkić se proslavio 2017., kada je preživio napad lopova koji su htjeli da mu otmu kola i deset puta ga uboli nožem, ali je on uspio da ih isprebija i spriječi krađu.

Bivša MMA zvijezda Srpski ratnik izboden nasmrt”, izvjestili su američki portali prenoseći potresne objave kojim su se Perkićevi mnogobrojni prijatelji oprostili od njega na društvenim mrežama. Počast su mu odale i bivše kolege iz MMA.

“Nezavisne” saznaju da je Perkić porijeklom iz Drvara, te da je nakon rata živio u Banja Luci odakle se odselio u SAD.

-Bio si veliki borac i još bolji čovek. Jedan od najtvrđih momaka sa kojim sam ikada imao zadovoljstvo dijeliti ring. Počivaj u miru – napisao je Danijel Soko.

Informacija o njegovoj smrti, ipak, nema mnogo. Preminuo je nakon nedavnog incidenta u kojem je izboden, objavio je portal 360NG./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

GENIJALNA IDEJA

Nogometaš McDonald promijenio ime na dresu u Burger King

U jednoj od bizarnijih nogometnih priča tjedna, lanac brze hrane Burger King bio je glavna tema razgovora tijekom duela između Alajuelensea i Saprisse u...